Jumat, 29 Oktober 2021

Analia Selis Si Sotul

1 day agoAnalia Selis s-a autoizolat după divorțul de Răzvan. RENUNTA la sotul ei.


Analia Selis Prima Apariţie După Anunţul Divorţului De Răzvan Am Realizat Că Ceea Ce Trăiam Nu Era Pentru Mine

Analia Selis vorbeste cu Noa in spaniola iar sotul ei in romana.

Analia selis si sotul. Iar cantareata a confirmat faptul ca in doar cateva luni ea si sotul sau vor deveni parinti pentru a doua oara. Analia Selis insarcinata din nou la 8 luni de la nastere. Botezul a avut loc in Romania dar nu am vrut sa facem un eveniment public din asta asa ca nu a aflat nimeni.

Acestea plus caldura si linistea oferita de familie reprezinta in opinia Analiei Selis ingredientele pentru o frumusete naturala. Telenovelele nu sunt doar la televizor. Cantareata a lansat ieri in cadrul aceleiasi emisiuni un album cu muzica de Craciun in limba romana dar reinterpretate intr-un stil latino-american traditional.

Departe de a fi traumatizata de nasterea naturala Analia declara in acest interviu acordat in exclusivitate pentru. Cu aceasta ocazie sotul ei Razvan Suma i-a facut un cadou mai mult decat special. Doar ca nu prea am timp pentru asta.

Sotul artistei si ne gandeam sa incercam sa plecam in ianuarie acolo cu Noa nrfetita lor. Vorbeam cu Razvan nr. Micuta Noa s-a nascut la 3 ianuarie avand 52 de cm si 3350 kg.

De 12 ani formeaza un cuplu insa de curand Analia Selis a decis sa nu mai colaboreze cu sotul ei pe plan profesional. 2 hours agoDe un an de zile și mai bine Analia Selis s-a autoizolat și nu din cauza pandemiei. Pentru 2013 ANALIA SELIS pregateste o surpriza pentru fanii prietenii si publicul sau.

Analia Selis s-a dus direct la Cluj acolo unde se afla sotul ei Razvan pentru a-l anunta ca este insarcinata iar acesta a primit vestea cu emotie. Povestea ei a făcut repede înconjurul țării și mulți au început să se întrebe cine e soțul Analiei Selis. Bebelusul este sanatos si a primit nota 10 la nastere.

De atunci Analia s-a închis în casă și a decis să nu mai vadă pe nimeni. Nu de alta dar a avut parte de 4 nunti Intra in viata Analiei Selis afla de ce e vazuta rar impreuna cu sotul ei ce mancaruri romanesti o fac sa se topeasca de placere si. Analia Selis foto.

In Romania sunt femei foarte frumoase si ingrijite Merge des la sala practica jogging-ul si incearca in permanenta sa aiba o alimentatie echilibrata. In urma cu 2 ani Analia Selis a suferit enorm dupa pierderea unei sarcini. Captura Antena1 Rochia neagra pe care a purtat-o Analia lasa sa se vada burtica de gravida.

Totusi artista a hotarat de curand sa faca o schimbare in plan profesional asa ca pe langa faptul ca a schimbat registrul muzical a pus punct colaborarii cu partenerul ei de viata. Are un proiect deosebit in care vor aparea chitaristul argentinian JULIO SANTILIAN RAZVAN SUMA violoncelist si sotul artistei si o actrita romanca MIHAELA TELOANCA. Timbrul cald și plăcut a transformat-o curând într-una din artistele preferate ale românilor.

Analia Selis asteapta in orice clipa sa devina mamica si a acceptat sa ne povesteasca starile prin care trece o viitoare mama ce regim de viata a adoptat in timpul sarcinii dar si de ce este adepta nasterii naturale. Cred ca regizorii ar fi curiosi de o discutie cu mine. Îndrăgita artistă a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV că și-a dorit foarte mult ca în ultima perioadă să nu mai stea de vorbă cu nimeni.

De Georgiana Papari în Familie 13 dec 2010. Aici a lansat 4 albume de mare succes in perioada 2005 si 2009. Este un familist un tata cu emotii pentru copiii sai un om care nu scoate din calcul posibilitatea de a lua drumul strainatatii la un moment dat un om care nu asculta doar muzica clasica gustand din.

Lasand la o parte cariera sa si sobrietatea impusa de profesie Razvan Suma este un om ca toti ceilalti desi e sotul celebrei Analia Selis. Mi-e foarte dor de Argentina iar in ultima vreme mi-este si mai dor ca de obicei. Tiago a fost nascut natural a cantarit la venirea pe lume 3700 kilograme si a masurat 53 de centimetri.

Analia Selis decizie RADICALA dupa 12 ani de casatorie. In prima zi cand am intrat la scoala unde studiam in Boston printr-o usa doar. Nasii ei sunt niste prieteni din Iasi a spus Analia Selis citata de Libertatea.

Cântăreața a suferit un șoc atunci când soțul ei a plecat de acasă pe 1 decembrie 2019. Mama ei si-a crescut singura cele trei fiice tatal plecand din lumea aceasta cand Analia avea doar doi ani. Analia Selis s-a nascut in Tucuman Argentina si are doua surori.

Razvan Suma este casatorit cu Analia Selis si au impreuna o fetita Noa. Divorțul de soțul ei Răzvan Sima a pus-o la pământ. De curand cantareata de muzica latino Analia Selis a implinit 30 de ani.

Analia Selis a fost in 2 turnee nationale alaturi de sotul sau turnee in care chimia dintre ei nu a trecut neobservata. Apoi a ramas din nou insarcinata si in luna ianuarie a anului trecut a adus pe lume. O vacanta romantica in Insulele Canare.

Cantareata argentiniana Analia Selis si sotul ei Razvan si-au botezat fiica in secret. In 2014 Analia a debutat in arta tangoului in turneul national Va place tango. Analia Selis a devenit pentru a doua oara mama pe 26 mai 2012 cand l-a nascut pe micutul tiago informeaza managementul artistei.

Le-a spus până și prietenilor că vrea să aibă un an. Acum un an Analia Selis cantareata de origine argentiniana a nascut o fetita Noa. Se pare ca mulțumirile nu s-au oprit aici intrucat Analia si-a reintalnit fanii seara la restaurantul Hotelului Sinaia unde aceasta impreuna cu sotul sau violonistul Razvan Suma cat si tinerii erau cazati.

Printre altele ne-a marturisit ca nu-si poate lua gandul de la a face un copil si ca nici nu mai stie data la care s-a casatorit. Analia Selis artista originara din Tucuman Argentina s-a mutat in Romania in 2003 dupa ce l-a cunoscut pe violoncelistul roman Razvan Suma in SUA. Eu traiesc una care a ajuns la episoade foarte inaintate.

Cantareata Analia Selis este prima vedeta din Romania care a adus pe lume un copil in anul 2011. Bunica ei paterna le-a incurajat constant pe cele trei fete sa fie independente iar mama Analiei le-a sustinut educatia. Vazand-o la masa tinerii au mers la ea adresandu-i felicitari pentru concert.

Lasand la o parte cariera sa si sobrietatea impusa de profesie Razvan Suma este un om ca toti ceilalti desi e sotul celebrei Analia Selis. A fost o zi lunga si minunata. Toata viata mea m-am pregatit pentru a naste.

Este un familist un tata cu emotii pentru copiii sai un om care nu scoate din calcul posibilitatea de a lua drumul strainatatii la un moment dat un om care nu asculta doar muzica clasica gustand din. Analia Selis a fost in 2 turnee nationale alaturi de sotul sau turnee in care chimia dintre ei nu a trecut neobservata. Analia s-a remarcat la Cerbul de Aur în 2004 când a reușit să ocupe locul al treilea.

Intre mare si desert Desi trece printr-o perioada destul de incarcata cu foarte multe concerte si aparitii in emisiuni pentru a-si.


Divorţ Neasteptat Analia Selis Si Soţul Ei Răzvan Suma S Au Separat Decizia Luată De Artistă


Analia Selis O Relatie Este Ca O Planta Care Trebuie Udata Si Iubita In Fiecare Zi Marea Dragoste


Revista Vip Viata Invizibila A Personalitatilor


Analia Selis A Devenit Ambasador Al Copiilor Cu Nevoi Speciale Din Brașov Biz Brasov


Analia Selis Decizie Radicala Dupa 12 Ani De Casatorie Renunta La Sotul Ei


Analia Selis Decizie Radicală Urmează Să Divorțez Youtube


Analia Selis Fetita Mea Seamana Foarte Mult Cu Sotul E Frumoasa Si Iubeste Muzica


Divorțul ținut La Secret Analia Selis Si Soţul Ei Răzvan Suma S Au Separat Nu Există Drum Inapoi Info Actual


Analia Selis Vrea Sa Revina Dupa 3 Ani In Muzica Toate Noptile Nedormite Merita Am Doi Copii Superbi


Concert Bach Cu Răzvan Suma Soţul Analiei Selis Răsunetul


Analia Selis A Divorțat și Anunță O Primă Iubire Cine E Bărbatul La Bustul Gol Rețete și Vedete


Analia Selis Spune Totul Despre Divorțul De Răzvan Suma Fostul Ei Soț S A Mutat In Casa Mamei Artistei Au Fost Certuri Galerie Foto Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Analia Selis Am Iubit Romania Din Prima Secundă Planete Culturale Numarul 1054 Anul 2013 Arhiva Formula As


Analia Selis A Divorțat și Anunță O Primă Iubire Cine E Bărbatul La Bustul Gol Rețete și Vedete


Razvan Suma Sotul Analiei Selis Ne Intreaba Va Place Bach Marea Dragoste


Analia Selis Lumea Romaneasca Numarul 717 Anul 2006 Arhiva Formula As


Video Analia Selis Eu Si Sotul Meu Ne Certam In Limba Romana Dar Cateodata Imi Mai Scapa Cate Un Puta Madre Dupa Trei Ani De Pauza Argentiniana Revine In Muzica Te Bucuri


Analia Selis Umilita La Examenul De Cetatenie Romana Am Iesit Plangand De Acolo Sotul Ei Promite Razbunare Wowbiz


Analia Selis Este Insărcinată Click Mobile

Tidak ada komentar:

Posting Komentar