Jumat, 29 Oktober 2021

Analia Selis

She graduated as a Music Teacher from the University of Music in Tucuman Argentina. ANALIA SELIS - Milonga sentimental official videoC P MediaPro Music Entertainment 2004httpwwwmediapromusicrocontactmediapromusicrohttpwwwf.


Reţeta Lu Dinescu Mancare De Urzici Politică Si Delicateţuri Youtube Dinning Lab Coat

În urmă cu mai bine de un deceniu Analia Selis era una dintre cele mai în vogă cântăreţe din industria muzicală din România.

Analia Selis. Numai că la un moment dat totul s-a prăbușit Vestea divorțului lor a luat prin surprindere pe toată lumea. Subit însă argentinianca pur şi simplu a dispărut din atenţia opiniei publice şi din lumina reflectoarelor. Pe plan personal a trecut printr-un divorț de persoana alături de care era de aproape 20 de ani.

Atunci s-au casatorit au facut casatoria civila si in 2004 a urmat o frumoasa nunta. Artista a vorbit cu drag despre proiectele profesionale dar și despre un moment dificil prin care a trecut în urmă cu doi ani. Cântăreața de origine argentiniană a hotărât să se separe de soțul său.

13K likes 700 talking about this. Analia Selis is a young singer from Argentina that arrived to us with her honesty and her unmistakable happiness. A părăsit Argentina în urmă cu mai mulți ani și s-a stabiit alături Răzvan Suma fostul soț în România.

ANALIA SELIS s-a indragostit de un muzician roman. A meritat merită în continuare. Am venit după iubire.

Analia Selis represented Argentina at the Golden Stag Festival in 2004 and managed to rank third. Analia Selis was born in Tucumán Argentina in 1977. Divorțul a avut loc undeva în luna aprilie anul trecut.

Timp de 17 ani au fost un exemplu pentru mulți ei crescând și doi copii. Multă vreme cântăreața nici nu a. Invitată în platoul emisiunii La Măruță solista de origine argentiniană a dezvăluit cum a trecut peste.

Analia has an extraordinary music education. Anul trecut interpreta a surprins pe toată lumea când a anunțat divorțul de. Am suferit foarte mult.

Sections of this page. Trebuie să ne vorbim. Videoclipul piesei milonga sentimental - analia selis.

Divorțul de bărbatul cu care forma un cuplu de aproape 20 de ani. În ceea ce privește cariera artista se poate declara acum cântăreață de tango și milonga 100. Analia Selis vrea să-și continue viața în România și după divorț.

Cântăreața a vorbit despre momentele prin care a trecut de câțiva ani și a lăsat să se înțeleagă că fostul soț ar fi călcat strâmb. 6 hours agoÎn ultimii ani Analia Selis a avut parte de mai multe schimbări atât pe plan profesional cât și personal. Fostul cuplu are împreună doi copii Noa 10 ani și Tiago 9 ani.

Press alt to open this menu. Ne vorbim că avem doi copii. Analia Selis was born in Tucuman Argentina.

Din fericire este vorba numai despre o despărțire în plan profesional. Cântăreața a declarat că în ultimul an a vrut să. Divorțul de soțul ei Răzvan a marcat-o destul de mult.

RAZVAN SUMA i-a devenit sot si asa in 2003 ANALIA venea pentru prima oara in ROMANIA. In 2005 a a mai avut loc o nunta de data aceasta in ARGENTINA. 1 hour agoAnalia Selis și Răzvan Suma au împreună doi copii.

Am venit pentru el nu pentru carieră. Analia has an extraordinary music education. 23 hours agoAnalia Selis a povestit care este motivul din cauza căreia s-a retras din atenția publică.

23 hours agoAnalia Selis 44 de ani și violoncelistul Răzvan Suma 44 de ani au divorțat la sfârșitul anului 2019. She graduated as a Music Teacher from the University of Music in Tucuman Argentina. Analia Selis a rupt tăcerea după divorțul de Răzvan cu care are doi copii împreună.

Analia Selis is a young singer from Argentina that arrived to us with her honesty and her unmistakable happiness. She began singing early in her life and in 2002 she received the Vocal Performance Diploma at Longy School of Music Boston USA. 4 hours agoAnalia Selis a fost invitata lui Cătălin Măruță în emisiunea pe care acesta o prezintă.

După ce a anunțat că a rămas o mămică singură cu doi copii vedeta a vrut să le dea curaj celor care trec printr-o situație asemănătoare motiv pentru care a subliniat că viața merge înainte și după un divorț. Conținutul este disponibil sub CC BY-SA 30 exceptând. Analia Selis a revenit pe micile ecrane cu forțe proaspete și cu un divorț la activ.

1 hour agoAnalia Selis și Răzvan Suma au format un cuplu unit și discret. 2 hours agoAnalia Selis in varsta de 44 de ani este una dintre cele mai indragite artiste din RomaniaA parasit Argentina in urma cu mai mulți ani și s-a stabiit alaturi Razvan Suma fostul soț in RomaniaAnul trecut interpreta a surprins pe toata lumea cand a anunțat divorțul de. Dar cine este soțul Analiei Selis și de ce a simțit artista nevoia unei pauze.

Biografia Cantaretei Analia Selis O Poveste De Dragoste Cu Violoncelistul Razvan Suma Ce I A Schimbat Destinul A Devenit Cetatean Roman Si Romania Este Tara Ei A Construit Asociatia Culturala Analia Selis Sonodos. Analia Selis a surprins recent pe toată lumea cu o decizie radicală. 2 hours agoAnalia Selis în vârstă de 44 de ani este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România.


Uage Recital Cameral Cu Edit Arva Si Filip Papa Filip Recital Iasi


Manikyur Dizajn Nogtej Manicura De Unas Unas De Novia Decoradas Disenos De Unas


Tango Simfonic Palas Mall Invitat Special Analia Selis Tango Special Mall


Space Kitten W Robert Apetrei Viktor Udvari Khristian K Kitten Make It Yourself Viktor


Manikyur Dizajn Nogtej Manicura De Unas Unas De Novia Decoradas Disenos De Unas


Pin On Muzica


Pin On Art Deco Nails


Iulian Canaf Si Excentric Band Live La Oxford Pub Oxford Concerte Concert


Reţeta Lu Dinescu Iepure La Cuptor Politică Si Delicateţuri Romanian Food Food Videos Food


Pin On Concerte


Reţeta Lu Dinescu Mancare De Urzici Politică Si Delicateţuri Youtube Dinning Lab Coat


Pin On Vedete


C A L I Quartet Legend Iasi Funk Jazz Festival


Pin On Concerte


Regreso Al Amor A Piazzolla Argentango Live At Sala Radio Buchares Concert Music Master


Pin By Radio Romania International R On Analia Selis Porneste Cu Argentango In Turneul Piazzolla O Poveste Autentică Presentation Poster Movie Posters


Pin On Vedete


Brasov Film Festival To Screen Nonviolent Films Film Festival Film Festival


Pin On Concerte

Tidak ada komentar:

Posting Komentar